Booking.com

Hotels Flaine

Bij het zoeken van een hotel in Flaine kun je het beste op de volgende punten letten: Ligt het hotel in de buurt van het centrum van Flaine?
 • Zit er ontbijt of zelfs volpension bij de kamer?
 • Zijn er bij het hotel (gratis) parkeerplaatsen aanwezig

 • Het aantal hotels in Flaine is beperkt. Als je dus op zoek bent naar een hotel in Flaine is het aan te raden om op tijd te boeken. De meeste hotels liggen niet direct aan de piste van Flaine, maar met de gratis skibus of lopend ben je zo bij de pistes. Hieronder staan een paar mooie hotels in Flaine.
  • Hotel Flaine - Hotel Village Club du Soleil

   Hotel Village Club du Soleil

   Hotel in Flaine (3-sterren)
   Hotel Village Club du Soleil is een leuk hotel in het centrum van het autovrije Franse dorp Flaine. Bij voldoende sneeuw skiet u bijna tot aan de deur! Voor uw ontspanning is er een wellnesscentrum met onder andere een sauna en jacuzzi beschikbaar en voor de kinderen zijn er verschillende clubs. Kortom, dit hotel is het ideale uitgangspun ...lees verder

   Meer informatie vanaf 585,00 EURO
  • Hotel Flaine - Hotel Terminal Neige Le Totem

   Hotel Terminal Neige Le Totem

   Hotel in Flaine (-sterren)
   Hotel Terminal Neige Le Totem Flaine Wat een fantastische locatie, direct aan de piste en uitkijkend over de prachtige dennenbossen die Flaine rijk is! En dan het hotel zelf, wat een bijzondere plek is dit. Niets is standaard aan de inrichting. Noem het industrieel, trendy of vintage. & ...lees verder

   Meer informatie Max. 8 personen vanaf 746,78 EURO

  Hotels in Flaine zoeken op datum

  Booking.com is een Nederlandse reisorganisatie die samenwerkt met lokale aanbieders van hotels in Flaine. Via Booking.com kan je op eenvoudige wijze en in het Nederlands een hotel in Flaine boeken. Als je hieronder de data van je vakantie invult, dan krijg je een overzicht van alle beschikbare hotels in deze periode.

  Betalen doe je in veel gevallen pas na afloop van je week vakantie in Flaine.
  Dus vul hieronder de data van je vakantie in en bekijk de vrije Hotels in Flaine!

  Booking.com