Hotel Club MMV Le Flaine Flaine

hotel in Flaine

Het gezellige Hotel Club MMV Le Flaine heeft alles in huis voor een geslaagde familievakantie: verblijf op basis volpension kinderclubs animatie. Daarnaast heeft het ook nog eens een zeer gunstige ligging in het centrum en direct aan de piste. Bij goede sneeuwcondities kun je zelfs bijna tot aan het hotel terug skien.

De kamers zijn comfortabel en netjes ingericht. Na een dag op de pistes is er in dit leuke hotel altijd wel iets te doen om je te vermaken of te ontspannen. Zo kun je heerlijk relaxen in de sauna jacuzzi en hamam terwijl de kinderen het naar hun zin hebben bij de mini- en teenclub. Je verblijft op basis van volpension dus je hoeft je tijdens je verblijf nooit zorgen te maken over het eten. Dat wordt zeker genieten!

  • € 269,00
  • 2,5-sterren hotel
  • personen


bovenstaande informatie is afkomstig van de touroperator (Sunweb) en is onder voorbehoud van wijzigingen. aan de hier vermelde informatie kunnen geen rechten ontleent worden. De meest actuele informatie vindt u op de website van de reisorganisatie.Meer hotel FlaineFlaine

%MENU%


Omgeving Flaine

Val Thorens hotels
Hotels Les Menuires